werkwijze no cure no pay

 

Wij van ASA-advies zijn er om de schadeaanvraag en afhandeling voor u te verzorgen zonder dat u zich door een dik dossier heen hoeft te worstelen en zich moet verdiepen in herstelmethodieken en zienswijzen. Kortom een schade procedure voor u zonder zorgen en kostbare tijd. Hieronder leest u onze werkwijze om samen tot een succesvolle schadeafhandeling te komen.

Wellicht heeft u in onze "voorbeeld foto's van schades" al een aantal mogelijke schades herkend aan uw eigen woning. 
 
Nadat wij een afspraak hebben gemaakt komen wij bij u langs voor een korte inspectie van de mogelijke schades en kijken we samen naar de mogelijkheden voor de aanvraag bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG).  Door middel van het standaard machtigingsformulier van het IMG en onze no cure no pay overeenkomst, kunnen we dan de aanvraag tot schadevergoeding voor u gaan opstarten. Onze no cure no pay overeenkomst is ontstaan vanuit de vraag uit de praktijk naar onze professionele kennis en ervaring op deze discipline en het voordeel wat hiermee behaald kan worden. 'No cure no pay' is Engels voor 'geen oplossing geen betaling' hiermee wordt bedoeld dat als u geen schadevergoeding ontvangt er geen kosten aan zijn verbonden. Onze fee is er al vanaf 10% over het bedrag van de schadevergoeding (excl. btw). Tijdens ons eerste gesprek zullen we u uitleggen dat door onze samenwerking en de expertise van ASA-advies de schadevergoeding aanzienlijk hoger uit zal vallen. 
 
Na de schadeaanvraag  zal er in opdracht van het IMG een schade-expert bij u thuis langskomen voor het opnemen van de schade aan uw woning. De schade-expert zal na de schadeopname een adviesrapport opstellen. Dit adviesrapport wordt door ons grondig gecontroleerd. Wanneer wij in het adviesrapport onjuistheden aantreffen of het adviesrapport onvolledig vinden, kunnen wij na uw opdracht een zienswijze voor u indienen voor een herzien advies rapport.